Γιατί να επιλέξετε εμάς


Η ασφάλεια πρώτο μέλημα μας

Έχουμε αποδεδειγμένα ιστορικά επιτεύγματα και είμαστε μια αξιόπιστη εταιρεία στην Ελλάδα. Έχουμε εξασφαλίσει ότι όλα τα έργα γίνονται με επαγγελματισμό και ασφάλεια.


Αξιοπιστια και ειλικρινεια

Για εμάς, η τιμιότητα είναι η μόνη πολιτική για να ολοκληρώσουμε όλα τα έργα με ακεραιότητα, όχι μόνο με τους πελάτες μας, αλλά και τους προμηθευτές και εργολάβους μας. Με χιλιάδες επιτυχημένων έργων κάτω από τη ζώνη μας, είμαστε η πιο αξιόπιστη εταιρεία μεταφορών στην Ελλάδα.


 Στόχος Πάντα το καλύτερο

Δεσμευόμαστε να ολοκληρώσουμε όλα τα έργα εντός του χρονοδιαγράμματος. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα μηχανήματα και εργαλεία για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι εργασίες γίνονται γρήγορα, αλλά δίνουμε επίσης την προσοχή στη λεπτομέρεια και την ασφάλεια ώστε όλα να γίνονται σωστά.

Ποιοι ήμαστε?

20160115_134820Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας. Με έδρα την Πτολεμαΐδα, του νομού Κοζάνης στη Βόρεια Ελλάδα, η εταιρεία μας ειδικεύεται στην μεταφορά βαρέων φορτίων, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συμβουλεύουμε ενημερώνουμε και αναλύουμε στον πελάτη τον τρόπο εργασία μας, καθώς επίσης και τις δυνατότητες καλής και ασφαλούς μεταφοράς του φορτιού του.

Το ειδικευμένο προσωπικό μας, με οχήματα τελευταίου τύπου, είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να εξασφαλίσει και να πραγματοποιήσει κάθε μεταφορικό σας σχέδιο.

Πελάτες / Συνεργάτες

Client
Client
Client
Client
Client
Client