Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην μεταφορά υπέρβαρων και υπερδιάστατων φορτίων, σε Ελλάδα και Ευρώπη, με έδρα την Πτολεμαΐδα, του νομού Κοζάνης στη Βόρεια Ελλάδα.
Με έτος ίδρυσης το 2006 και Γενικό Υπεύθυνο με 20ετή εμπειρία τόσο σε γενικές μεταφορές βαρέων φορτίων όσο και ανυψώσεις, αναλαμβάνουμε, συμβουλεύουμε, πρωτοπορούμε και περατώνουμε τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας.
Υπερμεγέθη φορτία όπως γέφυρες, ογκώδη όπως χωματουργικά μηχανήματα αλλά και κάθε άλλου είδους απαίτηση των πελατών μας, καλύπτεται από τον σύγχρονο εξοπλισμό μας που σε συνδυασμό με το ειδικευμένο και άρτια ενημερωμένο προσωπικό μας γίνεται εφικτό. Αναλαμβάνουμε την φόρτωση και την εκφόρτωση των φορτίων με απόλυτη ασφάλεια.
Το ειδικευμένο προσωπικό μας, με οχήματα τελευταίου τύπου, είναι διαθέσιμο 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και μέσω του τεράστιου δικτύου συνεργατών που διαθέτουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, εξασφαλίζει ότι οι «Ειδικές Μεταφορές Φασούλας» κάνουν πραγματοποιήσιμο κάθε μεταφορικό σας σχέδιο.
Τέλος στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας έκτασης 18 στρεμμάτων δίνεται η δυνατότητα εκφόρτωσης, μεταφόρτωσης και ασφαλούς φύλαξης μηχανημάτων.

 

 

 

Οικονομικά στοιχεία:
2014
2015